profile-image

Hey, ik ben Floris van Voorst tot Voorst! Software Ontwikkelaar.
Het realiseren van uw visie,
door middel van regels code.

Werk met mij samen.
Op maat gemaakte code voor uw behoeften.

Shopify

Breng uw online winkel naar een hoger niveau met een Shopify-website die verder gaat dan het gewone.
Met thema-aanpassingen en op maat gemaakte code-implementaties creëren we een unieke winkelervaring die aansluit bij uw klanten en uw verkoop stimuleert.

WordPress

Zet uw ideeën om in werkelijkheid met een gepersonaliseerde WordPress-website, afgestemd op uw unieke voorkeuren en stijl.
Van het selecteren van het ideale thema tot het verfijnen van elk detail, garanderen we dat uw online aanwezigheid moeiteloos de essentie van uw merk vastlegt.

HTML / CSS

Ervaar de kracht van een op maat gemaakte HTML/CSS-website, die vanaf het begin is ontworpen om de essentie van uw merk weer te geven
Laten we samenwerken om een website te creëren die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook effectief uw boodschap overbrengt op het publiek.

Dashboard

Ontgrendel het volledige potentieel van uw data met een dynamisch dashboard gebouwd met Python, ontworpen om de informatie effectief en efficiënt te visualiseren.
Transformeer de complexe data in heldere inzichten, zodat je eenvoudig geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Contact Opnemen

Bedankt voor het overwegen van mijn diensten!
Of je nu vragen hebt, meer informatie wilt of klaar bent om te beginnen, vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Laten we samen jouw visie tot leven brengen!